Ett dygn utan snus

Publicerat: 2014-06-11 02:43:26 | Kategori: Diverse

Precis som i inlägget tidigare så har jag inte kunnat somna inatt heller. Hela kroppen fladdrar och rör sig utan att jag har någon kontroll. Det viktiga är att jag faktiskt klarat mig utan snus i ett helt dygn! Inget nikotinfritt snus, inga portioner, ingen rökning och inga plåster/tuggummin. Bara ren och skär vilja (och många koppar kaffe).

Snart är nikotinberoendet ett minne blott och det ska vara värst första dygnet vad jag vet. Efter det är det endast det psykiska beroendet som hindrar mig. Jag vet mycket väl vilken best det psykiska beroendet kan vara, men bara den lärdomen kommer att göra det lättare att överkomma.

Hittills kan man säga att jag råkat ut för alla tänkbara biverkningar förutom just feber. Kallsvettas gör jag däremot lite omsänder. Hjärtklappning kommer och går, men något beständigt är huvudvärken, fladdrigheten och suget! Det som fungerat bäst för att stilla dessa problemen är att äta okontrollerat, titta på alla Jönssonligan-filmer om och om igen, dricka kaffe och käka sprutgrädde. Till nästa inlägg väger jag antagligen dubbelt så mycket, men med lite tur så är jag fortfarande snusfri!


comments powered by Disqus