Dr. Who spel på Google

Publicerat: 2013-11-22 11:24:37 | Kategori: Spel & Program

Google verkar alltid ta det där extra steget som egentligen ingen bett dem att göra, men roligt är det när de väl tar sig tid. Denna gång har de skapat ett litet spel för 50-årsjubileumet av Dr. Who. Personligen har aldrig Dr. Who varit någon favorit, men jag har inte heller riktigt tagit mig tid till det. Skulle jag väl göra det så skulle jag känna mig tvungen att börja med de gamla avsnitten och de är ju svartvita och uråldrade. Någon dag ska det bli av!

Hur som helst, detta lilla spel är riktigt roligt. Man väljer vilken karaktär man vill styra och sedan ska man för varje bana ta sig från sin telefonkiosk till en bokstav och sedan åter till telefonkiosken. Inte helt förvånande så är det Google man ska stava till. Ett par olika sorters robotar från serien försöker hindra en från att ta sig igenom banorna. Får de tag i en så är den karaktären förbrukad (död?) och man får spela som nästa karaktär i ledet. I och med att det finns 11 karaktärer så gissar jag på att man har så många liv så att säga. Allt för många för det korta spelet, men utmaningen ligger snarare i att klara spelet på så kort tid som möjligt!

I vanlig Google-anda så kommer spelet antagligen endast finnas tillgängligt under en dag, så det är lika bra att prova på det innan det försvinner.

http://www.google.com/doodles/doctor-whos-50th-anniversary


comments powered by Disqus