Här ska det snusas!

Publicerat: 2013-10-08 19:25:03 | Kategori: Diverse

Jag vet inte om jag har förtäljt det innan, men jag är en vedervärdig snusare. Inte nog med det, jag brukar dessutom göra mitt eget snus. Det började bli knapert i mitt lager, så vad kan vara bättre än att beställa lite nytt snus? Det var en ganska fin rea på en sida vid namn snus2.se och givetvis skulle jag beställa några lådor. Jag märkte å andra sidan att jag var tvungen att beställa sex stycken lådor för att få gratis frakt, så jag har snus fram till år 2016 mer eller mindre! Seriöst, jag har räknat på det! En låda innehåller omkring 55 dosor, sex lådor blir alltså 330 dosor. Snusar jag rejält så kanske jag kan snusa tre dosor per vecka. I sådana fall räcker denna beställning i ca 2,3 år!

För att göra dessa kommande år extra njutbara så köpte jag 12 flaskor med smaksättning till snuset. Det blev en rejäl blandning med allt från Bergamott till Svart vinbär. Just det sistnämnda kommer att bli riktigt häftigt att prova på.

Hur mycket kostade då kalaset och hur mycket kommer en dosa att kosta? Vardera låda kostade 185 kr per styck, vardera flaska smaksättning gick på 16 kr per styck plus 50 kr i frakt. Det blev alltså totalt 1 352 kr. Det låter som ganska mycket pengar såklart, men delar man det per dosa är det snuskigt billigt! En låda samt två flaskor smaksättning med frakt uppdelat ligger på ca 225 kr. Som tidigare nämnt ger en låda 55 dosor och med lite enkel huvudräkning kan man alltså klura ut att en dosa kostar 4 kr! Det är mer än 10 gånger billigare än en snusdosa köpt i butik! Smaken då? Det får vi se...

Snart kommer självfallet en uppdatering om hur det går med första tillagningen!​ wink


comments powered by Disqus