Ny hemsida, Dysphorian.com

Publicerat: 2014-08-12 01:36:47 | Kategori: Diverse

Jag nämnde för några dagar sedan att jag hade ett nytt musikprojekt på gång och det tar stormsteg framåt, eller jag har gjort en hemsida för projektet nu.

Dysphorian Breed heter det alltså. Vi kan börja med själva namnet som antagligen är världens mysterium när man hör det. Wikipedia beskriver "dysphoria" som "a state of feeling unwell or unhappy; a feeling of emotional turmoil and mental discontent as a symptom of discontent, restlessness, dissatisfaction, complete dread malaise, depression, anxiety and suicidal idealization indifference". "Breed" har en så tråkig och torr beskrivning på wikipedia att jag tycker att vi nöjer oss med att det är en "avkomma". Kort och gott kanske man kan översätta det till "apatins avkomma"? Jag hittade totalt noll träffar när jag googlade det, så antingen är det riktigt originellt och/eller fruktansvärt dåligt.

Själva musiken har jag definierat som en blandning av funeral, sludge och gotisk doom metal. Som om Shape of Despair och My Dying Bride skapade en supergrupp och hyrde in en gitarrist från Grief. Om mitt projekt ens är i närheten så bra som ovanstående grupper vill jag inte kommentera däremot.

Hemsidan var hur som helst ganska snabbt ihopslagen. Kontaktformuläret är taget härifrån med lite ändringar, men annars så är designen helt ny.

Slappna av, njut och ta en titt på dysphorian.com.


comments powered by Disqus