Beardilizer #1

Publicerat: 2015-08-20 18:22:37 | Kategori: Diverse

Nu var det äntligen dags för ett nytt inlägg! Det har dröjt ett drygt halvår sedan jag skrev sist, men jag har lite skoj nyheter att berätta om. I början av året så slutade jag raka mig och skägget har växt fritt sedan dess. Tyvärr har jag inte de bästa generna och skägget är därav inte det absolut tjockaste på marknaden. Det blir verkligen ingen skillnad alls om jag kammar mig tills jag blir helt röd på huden, hårsäckarna verkar inte stimuleras nog mycket för att fylla ut min ansiktsmask. Nu låter det som att jag är mycket missnöjd med min ansiktsbehåring, men så är verkligen inte fallet! Jag är mycket stolt över de skäggstrån som faktiskt ger illusionen av ett frodande skägg och jag kommer knappast att raka av det, men lite hjälp på traven till det där ultimata helskägget skulle absolut inte skada. Det är där Beardilizer kommer in...

Just nu är skägget som nämnt aningen tunnt på sina ställen. Framifrån ser det relativt bra ut. Det ser vildvuxet ut, mycket på grund av att skägget är fattigt både under hakan och på sidorna. Mina nuvarande strån har fått täcka upp tomrummen vilket ser bra ut, men det är ingen riktig skäggmassa direkt vilket syns mycket tydligt i profil.

Beardilizer (om det nu fungerar) ska ge en mer skägg som dessutom växer snabbare. Det är inte tal om testosteron eller andra mindre nyttiga behandlingar, Beardalizer ska enligt innehållsförteckningen vara helt naturligt och nästan uteslutande vitaminer. De ska tas i pillerform och är (enligt hörsägen) både illaluktande och stora. Under de första 10 dagarna bör man köra en "intensivbehandling" med hela nio tabletter varje dag. Efter denna period är det tre tabletter som gäller per dygn.

Idag la jag en beställning på tre burkar på 90 tabletter i vardera. Dessa bör räcka i ungefär två och en halv månad och enligt Beardilizer själva så bör man se resultat redan efter en månad. De nämner även att det ska ge grövre skäggväxt i 95% av fallen. Det låter helt skruvat, men man ska inte underskatta sina vitaminer antar jag. På grund av detta så kommer jag självklart att följa upp detta inlägg och lägga upp nya bilder redan efter intensivbehandlingens slut. Däremot finns det inte mycket mer jag kan nämna om själva produkten nu då jag inte har en blekaste aning om det faktiskt gör någon skillnad alls ännu.

Tillbaka till skägget i skrivande stund så syns till vänster en bild tagen underifrån. Tittar man noga är skägget aningen tunnt. Jag har valt att exkludera mitt största problemområde då bilderna blev så pass löjliga, men just under haken är det en area på ungefär 2 cm² där det nästan är helt kalt. Tack och lov så täcker skägget på hakan denna area riktigt väl.

Profilen ser relativt fattig ut och det syns tydligt att man inte stoltserar med en vacker bäver i ansiktet, men det kunde ha sett mycket värre ut.

Bara för att nämna det så är jag mycket, och jag menar verkligen mycket, skeptisk till dessa mirakelpiller! Jag gjorde mitt bästa för att söka reda på relevanta rapporter om att det verkligen kan fungera, men jag känner fortfarande oro över att jag kastat pengar i sjön. På YouTube finns det en hel del "recensioner", men dessa videoklipp känns väldigt riktade och inte speciellt ärliga. Recensioner på Amazon.com och Beardshop.se är mer intressanta. Tyvärr så kan de negativa omdömena ha kommit från tonåringar och de positiva omdömena kan mycket väl vara inbillning eller rent av placebo.

Mitt mål med behandlingen är att stolt kunna säga till mig själv och andra att jag har helskägg utan att det ska kännas som om jag ljuger. Inte ett så stort mål egentligen, men det krävs absolut lite fler strån för att täcka nunan.


Kommentera